cotton candy flavour...

Friday, 6 April 2012

lipatan kertas...

sy suka origami..p disebabkan tangan sy nie bukan le berseni mana pun jd sy x reti mau buat lipatan2 kertas 2...y sy taw buat pun just y simple2 aje....setakat



bintang nie mampu le sy buat,,,simple aje semua org mampu buat...sy suka buat lipatan bintang nie..suka tegok bila dh bnyak..bila dh banyak sy isi dlm botol pas2 buat hiasan kat atas meja...cantik sgt..suka tegok..

carian google

nie y lagi satu sy taw buat..lipatan hati org kate..hehe..biasanyer sy buat lipatan nie guna duit kertas seringgit..klu guna duit seringgit 2 sy buat 2 hati..p bila guna kertas biasanyer lipatan satu hati cam kat atas 2 le...biasanyer sy buat penanda buku dengan lipatan hati 2...n sy suka bagi lipatan 2 kat member2..suka lekat kat dlam bezday card tuk member2 sy...

gambo google

lipatan nie jarang sy buat...sy buat pun bila duk melayan budak2..sy suka buat lipatan nie tuk budak2..hehe...nie namanyer lipatan muka kucing...hehe

p/s:-meh le kongsi kat sini liptan kertas pe y korang suka buat,,,heehe...korang mesti power buat liptan2 kertas nie kan..hehe

16 comments:

  1. ary tahu buat kapal layar n roket:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kapal layar 2 leh le buat..hehe,,,p tang roket 2 sampai skrg x reti buat..haha

      Delete
  2. dya tak tahu lansung..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe2 leh belajar..liptan2 kat atas2 semua simple..mesti dya leh buat gaknyer...hehe

      Delete
  3. hakhakhak... aku lagi ah tak tau... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah 2 pkck..aq x caye le insan seni cam ko nie x pandai..haha

      Delete
  4. akak lagi lah keras tangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x le..akak pun berseni pe..cantik semua gambo y akak snap...hehe

      Delete
    2. gambo hanya perlu klik..
      adjust kat kamera..
      origami ni kena adjust kat tangan..
      susah r....

      Delete
    3. hehe..kira terror le 2..bab adjust2 nie,,,hehe..sy klu snap pic gerenti blur...haha...

      Delete
  5. saya pun suka origami, brg2 dah beli tapi masa tu yang buat saya jadi malas nak buat huhuhu last2 brg2 tu semua tersimpan dalam almari.. origami reben pun cantik gak tauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mesti awk pndai buat mcm2 origamikan..seronoknyer..hehe...x taw le buat origami reben 2..member pernah ajar p x pndai2 pun..haha

      Delete
  6. apa pun salam kenal yer sis..singgah n follow sini.. suka ngn header awak, so sweet like cotton candy ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm perkenalan...thnks sbb sudi singgah n siap follow lg...tq...pic kidnap dr pkck google je 2..hehe

      Delete
  7. origami is my favorite activities... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronokan buat liptan2 kerts..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...